Belkin transformă clasicul filtru de cafea într-un gadget conectat la internet

Belkin transformă clasicul filtru de cafea într-un gadget conectat la internet

Mr. Coffee Smart Coffeemaker este un nou filtru de cafea al celor de la ce foloseşte standardul WeMo pentru a fi controlat din orice colţ al internetului.

belkin Wemo mr.coffee

Automatizarea locuinţei nu trebuie să se rezume doar la termostate inteligente, prize şi becuri controlate de la distanţă. Din acelaşi spectru face parte noul filtru de cafea al celor de la Belkin, Mr. Coffee.

Disponibil deja în SUA, aparatul din imaginile alăturate, deşi nu pare să se diferenţieze semnificativ de un filtru clasic, vine cu un amalgam de funcţii inteligente datorate conectivităţii sale la Internet. Mr. Coffee Smart Coffeemaker se conectează prin WiFi și este primul filtru de cafea din lume construit pe standardul . Din acest motiv, prin aplicaţia de smartphone omonimă a celor de la Belkin puteţi declanşa realizarea de cafea de la distanţă, puteţi programa când să facă cafea şi puteţi monitoriza starea aparatului de oriunde v-aţi afla. Practic, toate funcţiile aparatului sunt accesibile pe un telefon sau o tabletă cu condiţia ca atât gadgeturile pe care le aveţi în permanenţă cu voi, cât şi filtrul să fie online.

Partea cea mai atractivă a unui astfel de gadget ţine de uşurinţa de utilizare. Nu este nevoie să aveţi cunoştinţe de programare pentru a defini nişte ore foarte precise în care Mr. Cofee să vă facă o cafea în fiecare zi a săptămânii. În plus, sunteţi notificaţi dacă rezervorul nu mai are apă sau dacă lipseşte cana pentru cafea de la locul ei. Veţi fi de asemenea avertizaţi atunci când hârtia de filtru trebuie schimbată. Preţul pentru cea mai nouă creaţie a celor de la Belkin este de 150 de dolari.

belkin-wemocoffee-467x640

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: