Apar noi detalii despre un nou iPhone 6 mai mic

Apar noi detalii despre un nou iPhone 6 mai mic

Apple vrea să remedieze problema unui iPhone 6 prea mare cu un model mai mic, poate cât iPhone 5s. 

apple iphone_6

În 2014, Apple a făcut un salt semnificativ în diagonala ecranelor de la iPhone. Dacă un iPhone 6 cu o diagonală de 4,7 inci poate fi considerat decent, la 5,5 inci iPhone 6 Plus intră fără probleme în categoria phablet-urilor. Vânzările senzaţionale înregistrate de noile telefoane au confirmat faptul că Apple a luat o decizie foarte bună din acest punct de vedere. Din păcate, faptul că nu au scăzut foarte tare vânzările de iPhone 5S, în aceeaşi perioadă, a confirmat dorinţa unui anumit segment de utilizatori pentru telefoane cu dimensiuni mai mici.

S-a crezut de mult că vom vedea în viitor un nou şi un ecran similar cu iPhone 5. Cele mai recente zvonuri pe marginea acestui subiect, ce provin de la MobileWorldLive confirmă faptul că Apple s-ar putea să nu mai amâne foarte mult lansarea unui asemenea gadget. Aparent, deşi nu au trecut decât câteva luni de la lansarea iPhone 6, sunt şanse foarte mari ca odată cu începerea comercializării iWatch-ului să putem cumpăra un iPhone nou de 4 inci dotat cu NFC, cu procesorul Apple A8 şi un senzor Touch ID actualizat pentru plăţi prin Apple Pay.

În mod evident, nici un oficial al companiei nu a comentat pe marginea acestor zvonuri, dar un astfel de gest ar demonstra din nou că Tim Cook şi compania sa fac eforturi să se adapteze la cerinţele din piaţă.