Aplicația prin care românii se pot răzbuna pe politicienii lor

, 28 Oct, 18:20

Aceste alegeri prezidențiale 2014 se apropie și acest lucru se vede chiar și pe Play Store, unde cea mai nouă aplicație afișează principalii candidați la președinție scuipându-se între ei.

alegeri prezidențiale

Alegerile prezidențiale sunt întotdeauna o perioadă fascinantă din cauza diverselor atitudini adoptate de oamenii de rând și mai ales din cauza luptelor aprige care se poartă în perioada de dinainte. Unii oameni s-au gândit totuși că tensiunea a atins deja un nivel multe prea ridicat și de aceea s-au gândit să creeze o aplicație care în același timp să fie amuzantă, dar și să rezume pe scurt lupta electorală.

Cel mai probabil așa s-a născut aplicația ”Scuipi & câștigi: Alegeri 2014” unde își fac apariția trei dintre candidații la președinție, dar și actualul președinte al României. Numele lor sunt: Șeful, Puie Monta, Operațiunea Elodia și Don Mafia. Vă vom lăsa pe voi să vă dați seama cine sunt aceștia.

alegeri prezidențiale 1

Ideea jocului este cât se poate de simplă. Începi cu un personaj: Șeful. Celelalte trei sunt pentru moment blocate. Poți alege unul dintre cele trei nivele de dificultate. În ordinea crescătoare a dificultății, acestea sunt: Băbălău, Tocilar și Hacker. Fiecare dintre acestea vă va pune față în față cu un caracter care scuipă din ce în ce mai bine.

Regulile sunt foarte simple: cei doi concurenți sunt față în față, cel pe care îl controlezi tu fiind cel din stânga. Din momentul în care apeși start pornește o numărătoare inversă la finalul căreia este o perioadă scurtă de așteptare până la semnalul ”Scuipă”. Din acel moment trebuie să apeși pe omul tău altfel riști să fii scuipat primul. Câștigi dacă îți scuipi oponentul de trei ori, iar cu fiecare victorie aduni fise cu care ulterior poți cumpăra și alte personaje din magazin.

Scuipi & Câștigi poate fi jucat la multiplayer și este gratuit pe Play Store.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail