Age of Empires Castle Siege – jocul copilăriei reinventat pentru mobil [VIDEO]

Lansat într-o perioadă în care Starcraft făcea legea, este imposibil să nu aveţi o amintire plăcută legată de seria

age of empires aoe-castle-siege

Dacă v-au plăcut vreodată jocurile de strategie, este imposibil să nu fi avut plăcerea să interacţionaţi cu unul sau mai multe jocuri din seria Age Of Empires. Cei de la Microsoft Studios tocmai au anunţat oficial Age Of Empires Castle Siege.

Noul titlu va fi lansat la începutul luni septembrie şi va fi compatibil exclusiv cu smartphone-urile cu Windows Phone 8.1 şi sistemele cu Windows 8.1. Va merge în mare parte pe reţeta clasică a jocurilor de strategie, dar va pune accent în egală măsură pe dezvoltarea comunităţilor şi realizarea de asedii.

Va veni din start cu şase civilizaţii medievale, dintre care britanicii, teutonii şi ruşii din Kiev s-ar putea să vă aducă aminte de . Nu va lipsi componenta multiplayer şi întreaga experienţă va fi una cross-platform, permiţând utilizatorilor de PC-uri să se joace cu posesorii de smartphone-uri cu WP8.1 şi invers. De asemea, fiind vorba de un joc dezvoltat de Microsoft, Castle Siege va fi ancorat în Xbox Live cu un sistem foarte bine pus la punct de realizări digitale – achievements.

Age Of Empires Castle Siege va fi gratuit şi va putea fi jucat atât offline cât şi online. Va include posibilitatea achiziţiilor in-app pentru cei care vor să grăbească anumite aspecte ale jocului, dar acestea nu vor fi sub nici o formă obligatorii. Clipul de mai jos ar trebui să vă ajute să înţelegeţi mai bine experienţa la care să vă aşteptaţi.

13:10 27.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video