A apărut prețul Samsung Galaxy S5 în România

, 02 Apr, 10:05

Cu aproximativ 10 zile până la lansarea globală efectivă a noului , noul vârf de gamă Samsung deja a apărut în magazinle virtuale din România, acum avem și prețul Samsung Galaxy S5.

Samsung-Galaxy-s5-precomenzi

În cadrul MWC 2014, momentul , cei de la Samsung au oferit o dată foarte exactă de lansare pentru noul lor vârf de gamă. Era vorba de 11 aprilie. La momentul respectiv, terminalul trebuia să înceapă să fie disponibil în peste 100 de ţări.

Acel termen se pare însă că a fost destul de ambiguu, având în vedere că cei mai importanţi operatori de telefonie din Coreea de Sud au început deja să comercializeze aparatul. Acum a ajuns şi pe meleaguri mioritice.

Deşi vom vedea preţuri subvenţionate la toţi operatorii de telefonie, proporţionale cu diverse abonamente, mai mici sau mai mari, în acest material aş vrea să mă axez pe preţurile ,,la liber” fără conectare. Orange de exemplu, oferă noul Galaxy S5 de 16GB pe albastru, alb şi negru la 700 de euro. Acelaşi preţ de 700 de euro este practicat şi de Vodafone, cu menţiunea că acest operator oferă pentru precomandă şi modelul pe auriu, pe lângă cele trei menţionate anterior.

În magazinele online de la noi, prețul Samsung Galaxy S5 variază destul de mult, începând de la 2950 de lei şi mergând până la 3200 de lei, indiferent de culoarea aleasă.

Partea mai dubioasă este că foarte multe site-uri evită să menţioneze dacă produsul există cu adevărat în stoc sau este vorba doar de precomandă, context în care va mai dura aproximativ o săptămână până să puneţi mâna pe telefon. În orice caz, tocmai ni s-a confirmat şi în România că Galaxy S5 nu este nici pe departe un telefon accesibil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

trebuie sa fii tampit sa dai 700 de euro pe o plasticarie cu un design oribil. Cu banii aia iti iei iPhone 5S.

Trebuie sa fii tampit sa ti le iei pe amandoua, cand Sony Z2 si HTC One sunt de departe mai tentante. Cat despre optiunea ta : You are full of aifon5shit!! winkie

Trebuie sa fii tampit sa te gandesti sa dai 700 de euro pe-un HTC One, S5 sau 5S cand ai la dispozitie un Nexus 5 care e cam la jumatatea device-urilor insirate mai sus.

trebuie sa fii timpit in general sa dai 700 de euro pe un telefon…. dar ca un comentariu…. inocent… studiati benchmarkuri… reviewuri… forumuri si faceti un clasament dupa fiecare gust…. oferta este… asta nu inseamna ca samsung sau iphone sau htc sau nokia sau orice alt producator e mai prost sau mai bun… totul tine de gust si prioritati… de aia a dat doamne doamne liberul arbitru… USE IT!!!!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail