ZombieBot – Un robotel de-a dreptul sinistru

, 15 Feb, 18:05

ZombieBot este ultima creatie a celor de la WowWee si castiga detasat la capitolul cel mai sinistru robotel de pana acum.

ZombieBot

Intr-o lume in care Holywood-ul a generat adevarate pasiuni pentru zombi si roboti, o astfel de jucarie ar trebui sa se vanda pe banda rulanta. Desi daca o luam logic, cum ar putea un robot sa devina zombi? Nu vad un scenariu plauzibil pentru dilema asta existentiala, cert este ca acest robotel mai mult mort decat viu se incadreaza perfect la capitolul jucarii sinistre dar usor interesante.

Povestea lui ZombieBot ne avertizeaza ca un virus determina robotii sa se intoarca impotriva oamenilor, iar cei care cumpara minunatia vor trebui sa se lupte la propriu cu ea. Practic va trebui sa impuscati robotul cu gloante de plastic in anumite zone pentru a-i curma suferinta micutului.

Arma ZombieBot

De parca nu era suficient de sinistru, ZombieBot-ul clipeste la fiecare pas din minuntii sai ochi de un verde cat se poate de aprins. Conform pocket-lint.com, robotelul va fi disponibil pe piata pana cel tarziu de Craciun, dar sunt foarte curios ce parinti ar putea alege sa puna un asemenea specimen sub brad.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail