Automee-S – Robotul care iti curata smartphone-ul

Automee-S - Robotul care iti curata smartphone-ul

Automee-S este solutia perfecta pentru cei care s-au saturat sa isi lustruiasca singuri gadget-urile cu display-uri ceva mai mari, adica smartphone-urile sau tabletele.

Automee-S

Cei de la Takara Tomy vin in ajutorul utilizatorilor plictisiti sa isi mai curete singuri gadget-urile. Mai exact avem de-a face cu un robot in miniatura al carui principal scop este sa lustruiasca orice display pe care este asezat. Automee-S se invarte pe suprafata unui gadget curatand displayul cu o hartie speciala si in acelasi timp avand grija sa nu depaseasca marginile dispozitivului.

Automee-S culori

Poate ca multi dintre noi ar spune ca o asa jucarie nu reprezinta altceva decat „culmea comoditatii” cand vine vorba de curatat device-uri. Cu toate acestea daca discutam despre magazinele operatorilor sau stand-urile de lansare ale producatorilor (adica multe degete pe multe telefoane), ca tot se apropie WMC 2013, parca Automee-S incepe sa capete sens.

Robotelul va fi disponibil incepand de luna viitoare in Japonia pentru aproximativ 17 dolari. Totusi cei care isi doresc un Automee-S ar trebui sa aiba in vedere faptul ca producatorul nu este responsabil de eventualele pagube generate dispozitivelor  in urma curatarii.