Yahoo! mai inchide sase serviici si aplicatii in cateva saptamani

Yahoo! mai inchide sase serviici si aplicatii in cateva saptamani

Dupa implementate in urma cu cateva luni, Yahoo! continua lupta pentru profitabilitate cu noi inchideri de servicii online.

yahoo inchide servicii online

Dupa scandalul declansat in urma cu cateva saptamani de , incepe sa devina evident ca serviciile online sunt mai efemere ca niciodata. Daca ne asteptam ca multe dintre serviciile Yahoo! sa existe pentru alte cateva decenii, compania condusa de Marissa Meyer ne demonstreza exact contrariul.

Pe 30 aprilie, in aproximativ o saptamana, mai mult sau mai putin importante. Upcoming, Yahoo Deals, Yahoo Kids, Yahoo SMS Alerts, Yahoo Mail si Messages pentru telefoanele clasice, sunt toate pe lista. Daca ar fi sa tragem linie, cei mai multi utilizatori afectati probabil ca vor fi cei care nu au facut inca tranzitia la un smartphone modern si subit nu-si mai pot aceesa mail-ul pe Wap. Acest val de inchideri vine la doar cateva saptamani dupa ce aceeasi companie a anuntat ca va desfiinta aplicatia Yahoo! din BlackBerry World.

Sintetizand, in ultimii ani, aproximativ 15 din cele 75 de servici pe care Yahoo! le avea in portofoliu au mai ramas in picioare. Pentru a atrage atentia asupra faptului ca nu toate aceste restructurari se reflecta in concedieri de personal, Jay Rossiter – vicepresedindetele responsabil de platforme, a spus ca focusul companiei este acum pe aplicatii de mobile pentru iOS si Android, precum Yahoo! Mail si  Weather.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: