Xbox Live ofera metoda simpla de schimbare a regiunii

Xbox Live ofera metoda simpla de schimbare a regiunii

Schimbarea tarii pentru contul de Xbox Live a fost pe listele de cerinte ale fanilor de multa vreme, iar Microsoft ofera aceasta posibilitate in mod gratuit. Cei care s-au mutat din tara, sau care locuiesc in tari care ulterior au primit acces la serviciile Live in mod oficial, pot acum sa primeasca acces la continutul destinat regiunii respective.

Xbox Live

Schimbarea se poate face de pe site-ul Xbox.com, si necesita doar cateva click-uri. Aceasta va pastra Gamertag-ul jucatorului, alaturi de intreaga lista de achievement-uri si profilul de Xbox Live, punctele Microsoft care sunt atasate de cont si lunile de abonament Xbox Live Gold ramase. Ce nu va putea fi pastrat este continutul care nu este disponibil in tara pe care contul migreaza. Astfel, accesul la anumite servicii, aplicatii, jocuri sau continut media va fi restrictionat. Singura solutie este ca utilizatorul sa isi salveze pe unitatea de stocare a consolei continutul pe care l-a cumparat.

Nici abonamentele Xbox Music nu pot fi transferate. Din pacate insa, odata cu schimbarea, acest abonament va fi inchis, iar lunile platite in avans nu pot fi rascumparate. Pentru romani aceasta posibilitate nu este tocmai un motiv de fericire, intrucat noi oricum nu avem Xbox Live in Romania. Macar stim ca daca in viitor vom primi vreodata acces la acest serviciu in mod oficial, avem posibilitatea de a ne transfera conturile de America sau Anglia pe tara noastra de origine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: