Windows 8.2 ar putea aduce înapoi clasicul meniu de Start

Windows 8.2 ar putea aduce înapoi clasicul meniu de Start

Deşi a fost butonul de Start nu mai face nici pe departe ce ne aduceam aminte din Windows 7, iar unii utilizatori sunt nemulţumiţi.

windows-8-start-button

Oricum, Windows 8 a venit cu multe schimbări radicale în comparaţie cu versiunile anterioare de Windows. Cu toate acestea, foarte mulţi utilizatori s-au blocat la faptul că lipsea butonul de Start, cu care ne-am obişnuit de atâţia ani. Adus înapoi în , respectivul buton nu mai era la fel de util, deoarece ne direcţiona către meniul modern de Start care nu este considerat foarte prietenos de mulţi utilizatori. Soluţia finală s-ar putea să vină sub forma următoarei versiuni de Windows 8.2, care în stadiu de dezvoltare poartă numele de Threshold.

Un set de informaţii a ajuns pe internet zilele trecute vizavi de schimbările posibile ce vor fi introduse în următoarea versiune de Windows. Acestea au fost publicate de Paul Thurott, un blogger cu antecedente foarte bune când vine vorba de conţinut Microsoft. Aparent, în Windows 8.2, vom vedea reintrodus un meniu de Start foarte similar cu cel pe care ni-l aduceam aminte din copilărie. În plus, toate aplicaţiile metro care nativ ocupă tot ecranul vor putea fi rulate în propria fereastră în modul desktop.

În cazul fericit în care aceste zvonuri se vor materializa, vor reprezenta un plus important pentru Microsoft şi o dovadă clară a faptului ca, la nivel înalt în companie, în continuare se iau decizii bazate pe feedback-ul de la utilizatori. Odată cu introducerea unui nou CEO în 2014, rămâne să vedem dacă astfel de practici vor continua să fie o prioritate pentru gigantul din Redmond.

Citește și: