Windows 8.1 are o data de lansare oficiala

Windows 8.1 are o data de lansare oficiala

De cele mai multe ori, dupa zvonuri vin si informatiile oficiale, cel putin asta s-a intamplat cu data de lansare la

Windows 8.1 lansare digitala retail

Daca zilele trecute aflam din surse apropiate de subiect ca urmatoarea versiune de Windows 8 ar putea sa fie lansata oficial candva la mijlocul lunii octombrie, astazi aflam data exacta.

Pe 17 octombrie, toti posesorii de PC-uri in format ultrabook, hibrid, desktop, laptop sau tableta care au deja Windows 8 instalat pe computerul personal vor putea sa descarce . Ora exacta la care se va putea intampla acest fenoment este 7 a.m. Eastern Time  /4 a.m. Pacific Time. Disponibilitatea in magazinele retail a acestei versiuni va avea loc incepand cu 18 octombrie.

Acest anunt vine dupa mai multe tutoriale video, manuale si documente, mai mult sau mai putin oficiale, menite  sa va explice in detaliu cu ce schimbari semnificative va veni Windows 8.1. Printre acestea se numara reintroducerea butonului de Start, imbunatatirea functionalitatii tastaturii virtuale, plus cateva schimbari importante in aplicatiile oficiale Microsoft, gen Outlook. In interfata moderna, versiunea 8.1 introduce posibilitatea rularii de trei aplicatii simultan, fara ca acestea sa fie limitate la o treime din suprafata de ecran afisata.

Citește și: