Wildman merge inainte

Wildman merge inainte

Gas Powered Games a lansat in urma cu o saptamana un proiect pe Kickstarter pentru urmatorul lor joc: Wildman. Din pacate insa, la numai cateva zile de la acest eveniment, Chirs Taylor, CEO-ul companiei, a fost nevoit sa concedieze intreaga echipa din cauza problemelor financiare. Chiar si asa, proiectul pare sa nu fie anulat, iar dezvoltarea continua.

 Wildman

Taylor a dezvaluit ca o parte din echipa a fost reangajata, iar jocul va continua sa evolueze. Banii pe care ii vor strange prin intermediul Kickstarter vor fi utilizati pentru salvarea studioului, asta in cazul in care se vor strange banii necesari pentru dezvoltarea jocului. Momentan fanii au donat peste 300.000 de dolari, mult sub suma de 1,1 milioane de care Gas Powered Games are nevoie. Din fericire insa, mai sunt 22 de zile pana la sfarsitul campaniei, iar Kickstarter nu este singura metoda prin care doritorii pot contribui.

Pana cand se va termina campania de strangere de fonduri nu putem decat sa stam si sa urmarim cum evolueaza situatia. Wildman are un potential imens de a fi un joc de succes, insa acest lucru va fi horarat de public si de modul in care va fi promovat. In cazul in care clipul original nu v-a convins, poate un clip de gameplay dintr-o versiune incipienta o va face.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: