15 ian. 2013 | 15:00

Wildman este ultima speranta pentru Gas Powered Games

ACTUALITATE
Wildman este ultima speranta pentru Gas Powered Games

Wildman este cel mai nou proiect al studioului Gas Powered Games si ultima speranta a companiei. Acesta a fost anuntat ca un action RPG, insa echipa are nevoie de putin ajutor financiar pentru a putea aduce aceasta experienta in mainile fanilor. Evident, atentia a fost indreptata catre singura sansa de a aduna o suma respectabila pentru dezvoltarea unui joc independent: Kickstarter.

Wildman

Pentru a completa Wildman, Gas Powered Games are nevoie de 1,1 milioane de dolari, intrucat toate resursele financiare ale companiei au fost turnate in acest proiect. In cazul in care jocul de fata nu este finantat prin Kickstarter sau nu reuseste sa fie un succes comercial, este posibil ca acesta sa fie ultima creatie a echipei. Conceptul din spatele lui Wildman nu este foarte complex. Avem de a face cu un gameplay in stilul Diablo, iar conceptul de evolutie al personajului se bazeaza pe descoperirea de noi tehnologii, straine titularului „om salbatic”. Momentan nu a fost dezvaluit prea mult gameplay, insa directia artistica pare cel putin interesanta.

Pentru a oferi ceva mai multa credibilitate celor de la Gas Powered Games, trebuie sa mentionez ca acest studio este responsabil pentru originalul Dungeon Siege, pentru Total Anihilation, Supreme Commander, Demigod si pentru o perioada a lucrat la continut extra pentru Age of Empires: Online. Intrucat nu toti gamerii au acces la Kickstarter, exista si o metoda alternativa pentru a oferi suport pentru Wildman pe site-ul oficial. Pentru a primi garantat o copie a jocului la lansare, trebuie sa donati minim 20 $.

Descrierea proiectului in format video este atasata mai jos: