12 feb. 2013 | 13:20

Wildman anulat pe Kickstarter

ACTUALITATE
Wildman anulat pe Kickstarter

Desi promitea multe, proiectul Wildman de pe Kickstarter al celor de la Gas Powered Games a fost anulat. Anuntul a fost facut direct pe serviciul de crowd-funding, unde compania a dezvaluit ca a realizat ca nu poate strange banii necesari.

Wildman

Eram la numai patru zile distanta de finalul proiectului Wildman de pe Kickstarter, insa acesta stransese abia 500.000 de dolari din 1,1 milioane. Compania nu o ducea foarte bine, iar Chris Taylor, CEO-ul acesteia, a dezvaluit inca de la inceput ca jocul in cauza este cam ultima speranta pentru a tine afacerea in viata. Aparent anularea proiectului nu inseamna obligatoriu inchiderea Gas Powered Games, insa este o ultima incercare disperata pentru a salva ce a mai ramas.

Mai multi publisheri s-au aratat interesati de Wildman pe parcursul campaniei de finantare, insa toti voiau sa intre in discutii pentru distributie abia dupa ce proiectul primeste toti banii de pe Kickstarter. Avand in vedere ca proiectul a fost anulat, studioul nu va mai primi niciun cent din cei stransi de pana acum. Acest lucru nu inseamna ca jocul nu mai este in productie, ci doar ca momentan Gas Powered Games analizeaza posibilitatile pe care le are pentru a continua.