04 dec. 2013 | 09:49

WhatsApp se actualizează şi depăşeşte popularitatea Facebook

ACTUALITATE
WhatsApp se actualizează şi depăşeşte popularitatea Facebook

a depăşit Facebook la popularitate pe mobile ca platformă de mesagerie, doar ca după câteva zile să se actualizeze pentru iOS 7.

whatsap messenger im update ios-7

Concurenţa este foarte mare pe tărămul aplicaţiilor mobile menite să faciliteze interacţiunea gratuită între posesorii de smartphone. Cei mai mulţi dintre noi ajung să le aibă pe toate, Facebook, WhatsApp, Hangouts, BlackBerry Messenger, Snapchat, Skype, Line, WeChat şi Viber. În teorie, Facebook Messenger reprezintă cea mai fiabilă soluţie având în vedere numărul mare de utilizatori ai gigantului. În practică însă, un studiu recent realizat pe 3759 de utilizatori de Android şi iOS din SUA, Brazilia, Africa de Sud, Indonezia şi China a concluzionat că îşi depăşeşte detaşat alternativele.

Deşi nu sunt foarte eficienţi la lansarea de actualizări, la doar câteva zile după publicarea studiului de mai sus a ajuns în AppStore-ul celor de la Apple o versiune de WhatsApp cu aceleaşi trăsături de interfaţă care definesc tonul general al iOS 7. Pe lângă elementele de estetică, avem parte de noi notificări, alerte şi sunete. Tot de acum, veţi vedea în firul unei conversaţii icoane mai mari cu fotografiile şi filmele pe care le trimiteţi. Pe lângă o nouă icoană pentru aplicaţie, a fost introdusă o funcţie intitulată broadcast lists. Acestea din urmă reprezintă liste de contacte care facilitează trimiterea aceluiaşi mesaj unui număr mai mare de utilizatori. În cazul în care aveţi câţiva oameni care vă stresează cu mesaje, update-ul facilitează şi blocarea anumitor contacte.

Acest link de AppStore ar trebui să vă ajute să descărcaţi update-ul cât mai rapid, dacă nu-l aveţi deja instalat.

whatsapp

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele