19 ian. 2013 | 03:58

Weekend-ul viitor se joaca SimCity Beta gratuit

ACTUALITATE
Weekend-ul viitor se joaca SimCity Beta gratuit

In urma cu cativa ani, demo-urile la jocuri erau foarte populare, acum titlturi precum SimCity Beta sunt singura sansa sa incercati un joc inainte de achizitie.

SimCity Beta online weekend

Una dintre cele mai populare francize din domeniul jocurilor pe PC lansate in ultimii 20 este SimCity. si formata din mai multe jocuri, multe dintre ele reusite, seria SimCity a dat tonul unei intregi categorii de jocuri de strategie intitulate: city builder.

, rezultatul colaborari dintre Maxis si Electronic Arts, va fi lansat anul acesta la data de 5 martie. Fara prea multe surle si trambite, producatorul a dat drumul in acest weekend la un SimCity Beta. In perioada 25 – 28 ianuarie, adica pana lunea viitoare, va veti putea inscrie pe site-ul producatorului pentru a avea acces la respectiva versiune. Dupa ce v-ati facut un cont veti putea sa va si jucati, din pacate doar o ora. Desi mostra de gaming de 60 de minute nu este suficienta pentru nimeni, fanii seriei vor fi cu siguranta incantati de experienta.

Disponibil doar pentru utilizatorii de PC-uri, beta-ul este disponibil la adresa http://t.co/dxadwXpb.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele