EA anunta SimCity pentru Mac si Origin pentru toate platformele

EA anunta SimCity pentru Mac si Origin pentru toate platformele

In cadrul conferintei EA  de la Gamescon desfasurata ieri la Koln, au fost facute cateva anunturi interesante legate de serviciile companiei si produsele companiei.

SimCity

Origin, serviciul online prin care se pot face achizitii si se pot descarca jocuri apartinand universului EA va fi in curand disponibil si pe Android, Mac, Facebook sau Smart TV-uri. Acest anunt este important intrucat clasicul PC cu Windows era pana acum singura platforma suportata. In acelasi timp, avand in vedere ca Steam a ajuns deja de ceva timp si pe Mac, Origin nu prea avea nici o optiuni in a se deplasa pe aceeasi traiectorie.

Ca un update de functionalitate, Origin va ajunge sa includa si cateva jocuri free-to-play, continut in format digital exclusiv, clipuri video live si, desigur, o noua interfata pentru a celebra schimbarea.

EA Origin

SimCity, unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie din ultima perioada, urmeaza sa apara atat pe PC-uri cat si pe Mac in luna februarie a anului viitor, atat din magazine cat si in format digital din Origin pentru Mac.

Versiunea pentru Mac va include un volum identic de functionalitate si informatii precum versiunea de PC, iar experienta de gaming va fi identica pe ambele platforme. Intr-o declaratie oficiala s-a atras atentia si asupra posibilitatii unor jocuri multiplayer cross-platform, in acest caz facandu-se referire exclusiv la platformele Windows si OS X. Referitor la interactiunea dintre mai multi jucatori pe o singura harta online, va exista posibilitatea construirii de catre persoane diferite a unor regiuni diferite dintr-un oras cu optiunea de a partaja surse de energie sau griji legate de poluare si turism.

Pentru a va face o parere legata de noul joc, beta-ul de SimCity a inceput astazi, exclusiv pe PC si va puteti inscrie la adresa http://www.simcity.com/beta.