Vivo Xplay3S este primul smartphone care depaseste detasat Full HD

Vivo Xplay3S este primul smartphone care depaseste detasat Full HD

In cursa permanenta pentru care dobandeste mai multe in promovarea unui produs, Vivo Xplay3S se detaseaza in fata concurentei.

vivo xplay 3s tease 2560 x 1440

Desi cei mai multi dintre noi se lupta sa faca un salt la terminale cu panouri Full HD, intr-un colt de mapamond, urmatorul pas in evolutia tehnologiei smartphone-urilor se pare ca este apropae gata.

Acesta poarta numele de Xplay3S, este realizat de Vivo si incoporeaza un panou cu o diagonala de 6 inci. Desi aceste informatii nu sunt rupte din alta liga, in momentul in care introducem in ecuatie o rezolutie 2K a panoului egala cu 2560 x 1440 intelegem de unde vine superlativul absolut de pe materialul de promovare ce insoteste acest dispozitiv ipotetic. Acest pas normal in evolutia telefoanelor cu Android vine la aproximativ un an dupa ce HTC se mandrea cu faptul ca anunta in 2012 primul gadget din aceasta clasa cu un ecran Full HD.

Tocmai pentru ca presimt ca totii producatorii care se respecta vor lansa dispozitive cu specificatii similare in urmatoarele luni, as vrea sa mai insist asupra catorva elemente care mi se par importante vizavi de acest aparat. In primul rand, trebuie retinut procesorul cat se poate de popular in ultima perioada, un Qualcomm Snapdragon 800AB tactat la 2,3 GHz. Rezultatul este compatibil cu cele mai recente standarde de comunicatii wireless 4G TDD-LTE/FDD-LTE si, la momentul lansarii, va functiona de minune pe retelele celor trei .

Singura problema este ca nu avem inca o data precisa incepand cu care va putea fi cumparat noul aparat Xplay3S .