Viitorul CEO Microsoft ar lua in considerare vanzarea diviziei XboX

Viitorul CEO Microsoft ar lua in considerare vanzarea diviziei XboX

Viitorul candidat la postul de CEO al companiei Microsoft, ar putea lua în considerare și ideea de a vinde divizia XboX.

Microsoft vanzarea diviziei Xbox

Fostul CEO Nokia, Stephen Elop, are planuri destul de interesante pentru Microsoft și dorește o schimbare de prespectivă a acestei companii. Microsoft a încercat să facă prea multe lucruri în ultima perioadă cu XboX One, iar intre timp Windows si Surface sunt două produse care nu se descurcă atât de bine precum se așteptau. Elop ar putea schimba direcția companiei, orientând-o spre suita de software produsă de Microsoft, pentru a crește cererea pentru Windows și nu invers cum se încearca până acum.

Elop ar fi pregătit să închidă sau să vândă segmente importante din cadrul Microsoft, pentru a se orienta către altele. Acest lucru ar putea termina și lupta dintre Bing si Google, un termen poate nedrept pentru Bing, care săracul nu are nici o vină. Legat de acestă idee Microsfot cu Stephen Elop ca CEO ar putea sa considere și vânzarea segmentului XboX. Acest lucru ar însemna pe de-o parte profituri uriașe pentru companie, și creșterea cotei de piață semnificativ de mult pentru urmatorii ani.

Citește și: