Surpriză cu probleme Xbox One – restart când te aştepţi mai puţin

Surpriză cu probleme Xbox One – restart când te aştepţi mai puţin

Deşi mulţi au privit cu reticenţă update-ul important pe care îl vor face utilizatorii de PS4 în prima zi, se pare că aceleaşi probleme vor exista şi pe .

xbox-one-internet-24-hours restart reboot

Lansarea celor două console next-gen nu este lipsită de evenimente, având în vedere informaţiile despre probleme Xbox One care ies la iveală când mai sunt doar câteva săptămâni până la lansare. În primul rând, am aflat că pentru a utiliza multe funcţii de bază ale PlayStation 4 în prima zi veţi descărca un update stufos ce trebuie instalat obligatoriu. Acum aflăm că nici Xbox One nu va fi lipsit de actualizări în primele zile de după lansare.

Din păcate, update-urile de pe Xbox One vor fi multe mai datorită faptului că se vor reflecta în reporniri bruşte ale consolei. Indiferent dacă sunteţi într-o sesiune intensă de Battlefield 4 în multiplayer sau vă vine să aruncaţi controller-ul în cel mai nou Call Of Duty, restart-urile nu vor implica şi un preludiu adresat uzilizatorilor.

Cu alte cuvinte, consideraţi aceasta stire ca pe o ocazie unică legată de modul în care vă veţi enerva masiv în primele săptămâni de dupa achiziție cu aceste probleme Xbox One.  Momentele vor fi destul de numeroase şi se vor lega de modul în care Xbox One interacţionează cu platforma de cloud computing a companiei.

,,Din când în când, de fapt destul de des, sistemul de operare gazdă va necesita un update, ceea ce înseamnă că hardware-ul se va restarta indiferent daca pe consolă se rulează sau nu ceva în acel moment.” Informaţiile vin de la John Bruno manager sef de program pe Xbox Live care a explicat situaţia actualizărilor într-un interviu acordat zilele trecute la GDC Next. ,,Aceasta e o situaţie destul de problematică atunci când sunteţi într-un joc şi deseori când vă aflaţi în mijlocul unei sesiuni de multiplayer. Am lucrat foarte mult sa trecem peste asta, dar nu înseamnă neapărat că se va şi întampla în fiecare caz.”

La prima vedere, aceste probleme Xbox One par cât se poate de reale şi nu cred că vor dispărea la scurt timp după lansarea consolei. Eventual, se va rări ritmul actualizărilor, dar nici de asta nu suntem foarte siguri.

Citește și: