Vânzări PS4: peste 2,1 milioane de console, mondial

Vânzări PS4: peste 2,1 milioane de console, mondial

Sony Computer Entertainment a anunțat vânzări PS4 de peste 2,1 milioane de unități la nivel mondial, conform informațiilor disponibile la data de 1 decembrie.

vanzari PS4

Din aceste vânzări PS4, 700.000 de unități au fost vândute numai în Europa și Australasia, pe 29 noiembrie. Consola PlayStation 4 a apărut în magazine la data de 15 noiembrie în Statele Unite și Canada și pe 29 noiembrie în Europa, Australasia și America Latină.

Chiar dacă face din Europa, România va vedea noua consolă Sony pe 29 ianuarie 2014.

“Cererea rămâne foarte mare și continuă să copleșească nivelul ofertei la nivel mondial, însă lucrăm din greu pentru a satisface nevoile în creștere și a livra unități PS4 suplimentare către partenerii noștri din retail, pe tot parcursul sezonului de sărbători”, a declarat  Andrew House, Președinte și Group CEO Sony Computer Entertainment Inc., despre noile vânzări PS4.

Jocuri disponibile la momentul lansării – peste 20 de titluri, printre care: Call of Duty: Ghosts al Activision, Assassin’s Creed IV: Black Flag  de laUbisoft Entertainment, NBA 2K14 – 2K, Battlefield 4, FIFA 14, Madden NFL 25 și Need for Speed Rivals ale companiei Electronic Arts, dar și titluri exclusive, precum Knack, Killzone: Shadow Fall și Resogun de la SCE Worldwide Studios (SCE WWS).

Jocuri PS4 în 2014: inFAMOUS: Second Son și MLB 2014: The Show ale SCE WWS, Destiny de la Activision, Watch_Dogs  de la Ubisoft Entertainment, The Order 1886 și #DRIVECLUB ale SCE WWS.

Citește și: