Sony anunță lansare și preț PS4 în România, la promoție sau nu

Sony anunță lansare și preț PS4 în România, la promoție sau nu

Sony Computer Entertainment Europe a anunțat lansarea în România a PlayStation 4 (PS4) pe data de 29 ianuarie 2014. Sa vedem care va fi noul preț PS4, dar și titlurile pentru proaspăta consolă.

Sony PS4

Noua generaţie de console Sony va fi comercializată și promoții, și individual. Un preţ PS4 individual va fi începând de la 1800 lei. În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone: Shadow Fall, la prețul de 2000 lei.

De asemenea, a fost anunțată o nouă serie de periferice, printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK 4, stație de încărcare, dar și un suport vertical pentru consola PS4. Apariția lor pe piață va fi tot pe 29 ianuarie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 270 lei.

Jocuri pentru PS4

Dincolo de categoria preț PS4, să vorbim și de titluri exclusive PS4: Killzone: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei dezvoltate de Guerilla Games, dar și platformer-ul KNACK, proiect al lui Mark Cerny. De asemenea, Sony Computer Entertainment lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri, precum InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri, 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare  vor apărea jocuri precum Destiny, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty: Ghosts și Skylanders Swap Force, de la Activision, Diablo III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed IV Black Flag și Watch_Dogs, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO Marvel Super Heroes şi Mad Max al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Titluri independente (indie): N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Citește și: