Va fi lansata Xperia Z Ultra pe 4 iulie?

Va fi lansata Xperia Z Ultra pe 4 iulie?

Sony organizeaza un eveniment pe 4 iulie, la Paris, unde este foarte probabil sa lanseze Xperia Z Ultra, trimitand o invitatie foarte interesanta, sub forma unei fotografii.

Xperia-Z-Ultra-Invite

Cei de la Xperiablog au postat pe pagina lor de Internet aceasta invitatie, in care Sony spune ca pregateste o surpriza mare. De asemenea, in fotografie mai apare un alt text prin care compania aminteste jurnalistilor sa marcheze data, 4 iulie, in calendar, text scris de mana, cu stylus, ceea ce intareste convingerea ca noul terminal va avea un ecran de 6,44 inci, dupa cum s-a tot mai spus, si, bineinteles, ca va suporta acest mod de scriere.

O alta noutate vehiculata este aceea ca Xperia Z Ultra are 6,5 milimetri, fapt care este confirmat tot de invitatia trimisa de Sony. Se mai vede ca jack-ul pentru casca va fi pe partea laterala a terminalului. Butonul pentru pornire este tot pe lateral, ca si la celelalte modele din seria Xperia aparute in acest an, iar butonul pentru controlul volumului la fel. Si tot pe lateral, in parte de jos, apare un buton pentru camera.

Daca recapitulam, despre Sony Xperia Z Ultra se crede ca va avea, pe langa ecranul de 6,44 inci 1080p, dotat cu tehnologie Triluminous Display, Snapdragon 800, procesor quad-core la 2,2 GHz si grafica Adreno 330, 2 GB RAM, memorie interna de 16 GB si un slot pentru card microSD. De asemenea, va avea doua camere, una de 8 megapixeli, si una de 2,2 megapixeli, sistem de operare Android 4.2, iar dimensiunile vor fi 179,2 x 92 x 6,5 milimetri si va cantari 212 grame.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: