US3 Flash Drive este un gadget multifunctional atractiv [VIDEO]

US3 Flash Drive este un gadget multifunctional atractiv [VIDEO]

US3 este un nou proiect Kickstarter menit sa va demonstreze ca nici macar stick-urile USB nu trebuie

gadget multi functional rezistent la apa us3 drive

Totul a inceput cu smartphone-urile care si-au depasit de mult timp conditia de a functiona exclusiv ca dispozitive pentru facut si preluat apeluri. De atunci, sunt lansate tot mai multe gadgeturi care indeplinesc cateva functii suplimentare pe langa cea implicita.

Din aceeasi categorie de produse face parte stick-ul USB US3. Momentan un proiect pe Kickstarter care cauta finantare, US3 indeplineste foarte bine trei functii si, in acelasi timp, . Daca reusiti sa puneti mana pe un astfel de gadget, in primul rand il veti folosi ca pe o solutie de stocare de 8, 16 sau 32GB. In doilea rand, veti profita de stylusul perfect pentru omniprezentele panouri capacitive. In final, va puteti uita la un film pe smartphone, in timp ce sta sprijinit de US3, intrucat stick-ul poate functiona si ca stand. Ca un mic detaliu, memoria flash vine de la Samsung.

Aflat in cautarea unei sume de 20.000 de dolari, proiectul US3 a strans deja 6000$ la momentul redactarii acestui material si mai are 40 de zile pana la expirarea termenului limita. Daca va grabiti, s-ar putea sa fiti printre primii care pun mana pe un astfel de dispozitiv, atat pe alb, cat si pe negru, cu 20 dolari pentru 8GB, 30 dolari pentru 16GB si 45 dolari pentru varianta de 32GB.

Citește și: