18 iun. 2013 | 10:00

Patriot lanseaza un bundle interesant – Supersonic Rage Hawken

ACTUALITATE
Patriot lanseaza un bundle interesant - Supersonic Rage Hawken

patriot-hawkenPatriot lanseaza un bundel interesant, format dintr-un stick USB 3.0 de 64 GB pe care vine cu o serie de facilitati pentru jocul Hawken. 

Probabil nu ati auzit pana acum de jocul Hawken. Ei bine, acesta a fost creat de Meteor Entertainment si reprezinta un joc de tip free-to-play online cu roboti. Eu imi aduc aminte de o varianta mult mai rudimentara creata de un producator de placi de baza, acum cativa ani. Se pare ca ideea a prins pana la urma si Hawken se afla in open beta inca din decembrie 2012.

Pachetul contine asadar un stick USB 3.0 cu o capacitate de 64 GB cu o carcasa din plastic imbracata in cauciuc si cu un sistem glisant ce ascunde si protejeaza conectorul USB, precum si un Double XP Boost, valabil 7 zile in jocul mai sus mentionat.

Viteza de transfer a acestui stick este destul de impresionanta, de 180 MB/s la citire si 50 MB/s la scriere, dovada ca producatorii de memorii flash portabile incep sa integreze controllere SSD.

„Patriot creeaza tehnologie pentru gameri si face ca jocul nostru sa arate mai bine si sa ruleze mai rapid, doua lucruri estentiale pe care le cer utilizatorii. Combinand XP Boost-ul de 7 zile cu stick-ul din seria Rage XT inseamna ca pilotii Hawken vor putea avansa mai rapid insa vor putea rula si jocul mai repede.” a declarat Paul Loynd, producatorul jocului.

In mod sigur in prima afirmatie se refera la SSD-urile si memoriile RAM produse de compania Patriot, iar in cea de-a doua afirmatie la faptul ca stick-ul USB poate fi folosit ca stocare a datelor pentru a rula jocul online. de pe orice PC disponibil.

Pretul in SUA este de 60 dolari, in Europa va fi probabil disponibil la aproximativ 65 euro.