Update-ul Microsoft Windows RT 8.1 nu e disponibil

, 21 Oct, 10:55

Din motive tehnice, a fost amanata pe o perioada nedeterminata.

Windows RT 8.1

Desi a stat o lunga perioada in beta si s-au facut eforturi pentru o lansare fara probleme, update-ul pentru Windows RT se pare ca nu e chiar finalizat.

Cu doar cateva zile dupa lansarea oficiala a celei mai mai noi versiuni de Windows, in timp ce un numar semnificiativ de utilizatori se bucurau de o experienta a actualizarii fara evenimente imprevizibile, posesorii de hibride si tablete cu Windows RT se enervau in cele mai multe cazuri. Acestia din urma au sesizat in numeroase randuri perioade de descarcari de software prelungite, instalari lente si diverse alte situatii neplacute. Pentru a preveni in continuare cazurile jenante, Microsoft a decis sa retraga din Windows Store, cel putin pentru moment, pachetul Windows RT 8.1.

Ca un mic detaliu inclus in viziunea creatorilor asupra situatiei, merita sa retineti ca problema se ,,va rezolva in cel mai scurt timp”. Pana atunci, trebuie sa va multumiti cu a rula un sistem de operare destul de lent si nu foarte modern.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail