Windows 8.1 a fost lansat oficial

Windows 8.1 a fost lansat oficial

Am incercat sa va explic si din Windows 8.1, anterior lansarii. Acum avem si noul sistem de operare, lansat oficial de Microsoft.

microsoft-window-8.1-ad-reclama-promo_thumb

Au trecut deja cateva luni bune de cand Microsoft a dezvaluit cea mai mare parte a schimbarilor introduse in WIndows 8.1, intr-un eveniment. Laudele nu au incetat sa apara dupa ce gigantul din Redmond s-a dat batut si a reintrodus posibilitatea de a porni sistemul direct in mod desktop, dar si butonul Start, chiar daca nu cu aceeasi functionalitate ca si pana acum. Au urmat cateva comunicate menite sa explice modul in care vom putea pune mana pe acest sistem de operare. Asa am aflat ca Windows 8.1 va fi disponibil ca un upgrade gratuit pentru cei care detin deja un sistem cu Windows 8.

La momentul respectiv, Microsoft a promis ca vom putea instala noul SO incepand cu 17 octombrie. Fara nici un fel de intarziere, cu un pic de rabdare, de acum puteti achizitiona Windows 8.1, il puteti descarca din Windows Store sau il puteti instala ca pe un upgrade gratuit peste o instalare existenta de Windows 8. Pachetul efectiv de date are aproximativ 3 GB, motiv pentru care nu aveti sanse sa-l descarcati prea rapid. Din fericire, partea de download a noului sistem se poate desfasura si in fundal, oferindu-va astfel posibilitatea sa faceti cu totul altceva pana cand incepe instalarea efectiva pachetului de actualizari.

Pentru achizitie, vorbim de 119 dolari pentru versiunea standard Windows 8.1 si de 199 dolari pentru varianta Pro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: