12 mart. 2013 | 11:30

Unul dintre co-fondatorii YouTube pregateste un site concurent

ACTUALITATE
Unul dintre co-fondatorii YouTube pregateste un site concurent

Google a achizitionat YouTube in urma cu aproximativ sase ani, echipa de dezvoltatori primind la momentul respectiv 1,65 miliarde dolari. Ce s-a intamplat insa cu membri fondatori? Aparent ei inca lucreaza la dezvoltarea de noi servicii.

YouTube Cofounder video service

Unul dintre , Chad Hurley, vrea sa-si incerce din nou norocul online prin intermediul unui nou -ul pe care il stim si-l indragim. Dupa ce a zis cateva cuvinte in cadrul conferintei SXSW zilele trecute, au iesit la iveala mici detalii referitoare la serviciul online pe care Hurley il are in minte.

,,Mi-as fi dorit ca SXSW sa fie o luna mai tarziu, deoarece putea lansa noul produs.” Afirmatia a fost facuta de Chad intr-o conversatie cu Kevin Rose, fondatorul Digg si unul din partenerii Google Ventures. Fara a da prea mult de gol, co-fondatorul YouTube a insistat asupra faptului ca serviciul graviteaza in principal in jurul continutului video, oferind in acelasi timp oamenilor flexibilitatea de a colabora si a crea continut.

Luanad in considerare atitudinea si descrierea serviciului, acesta pare sa fie aproape gata. Promisiunea lui Hurley ca serviciul va fi gata in aproximativ o luna pare valida. Oare vom vedea in 2013 un serviciu care sa ciunteasca autoritatea YouTube in domeniul publicarii online de clipuri video?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele