Aplicatia YouTube de iOS devine subit mai desteapta

Aplicatia YouTube de iOS devine subit mai desteapta

Multi utilizatori au regretat decizia Apple de a elimina YouTube-ul din lista de aplicatii implicite, insa Google face o treaba foarte buna cu actualizarile.

YouTube iOS update send to tv

O noua versiune a aplicatiei YouTube, dezvoltata de Google, este disponibila in AppStore in mod gratuit. Spre deosebire de cateva actualizari anterioare, noua versiune vine cu functii noi semnificative.

Pana de curand, printre singurele optiuni pe care le aveati pentru a trimite un clip YouTube de pe iPhone sau iPad pe TV se numara achizitia unui Apple TV. Un gadget dedicat care sa se ocupe cu oglindirea continutului de pe iDevice pe Smart TV se pare insa ca nu mai este necesar. Cea mai noua versiune a aplicatiei YouTube de iOS indeplineste sarcina descrisa mai sus fara nici un fel de alt gadget. Totul este sa fiti in aceeasi retea WiFi cu iDevice-ul si cu un PS3, un XBOX360 sau un Smart TV. Ultimul element din ecuatie, desi pare foarte generic, in realitate este o refererinta foarte precisa la aproape toate televizoarele inteligente conectate la internet care incorporeaza o aplicatie dedicata pentru YouTube.

Pe langa posibilitatea transmiterii de continut video fara fir pe aparatele compatibile, noua versiune de YouTube comunica mult mai bine si cu YouTube Capture. Aceasta este o aplicatie creata de Google care eficientizeaza intr-un mod considerabil partea de captura si upload pe YouTube a unor clipuri. In cazul in care va petreceti o mare parte din timp pe o conexiune WiFi slaba, noul YouTube devine mai eficient in a reda continut video si in aceste conditii.

In principiu, decat vechea versiune, cea mai importana functie este insa cea de streaming de continut video. Ati avut ocazia sa o experimentati intr-o configuratie sau alta de aparate?

Citește și: