Un nou ou de Paşti ascuns online: Google ne invită la colinde pe mobile

Un nou ou de Paşti ascuns online: Google ne invită la colinde pe mobile
13:16 20.12.2013

Dacă tot are un trecut fabulos la capitolul sau ouă de paşti ascunse în programe, Google ne impresionează în sectorul rece cu colinde pe mobile.

Google Easter Egg let's go caroling

Aproape în fiecare an un nou easter egg din portofoliul de aplicaţii al celor de la iese la iveală. Câteodată, ţine de un anumit serviciu şi de un anumit context. În acest caz, limitările sunt infime.

Noul ou de paşti descoperit de internauţi funcţionează perfect prin intermediul aplicaţiei Google Search pentru Android şi iOS. Dacă introduceţi în câmpul de căutare al programului cuvintele ,,Let’s Go Carolling” fără ghilimele, smartphone-ul din dotare se va transforma ca prin magie într-o unealtă de Karaoke perfectă pentru colindat. Aveţi 5 melodii din care puteţi alege, dintre care cea mai reprezentativă este Oh, Christmass Tree sau O, brad frumos. După ce aţi apăsat play pe o melodie, versurile se vor perinda în sus pe ecran, similar cu o subitrare la un film sau cu versurile unor melodii de karaoke pe care o cunoasteţi. Partea cea mai drăguţă a acestor colinde pe mobile constă în faptul că, din momentul declanşării redării, din difuzorul de la smartphone se vor auzi doar acorduri instrumentale de colinde menite să vă sporească încrederea în voi şi să funcţioneze ca negativ pentru cântecul interpretat.

,,Let’s go carolling” este o particularitate ascunsă ce s-ar putea manifesta ca o surpriză foarte plăcută în contextul potrivit, mai ales dacă interacţionaţi în perioada imediat următoare cu un american sau englez, care v-ar aprecia enorm efortul de a învăţa să-i cântaţi un colind în limba lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: