Do the Harlem Shake pe YouTube

Do the Harlem Shake pe YouTube

Desi rareori cei de la , saptamana aceasta au venit cu un joc ce arata si YouTube in „Do the Harlem Shake”.

Do the Harlem Shake

Do the Harlem Shake” sunt cuvintele cheie pe care trebuie sa le introduceti in casuta de cautare de pe YouTube pentru ca, in cateva secunde, pagina web sa inceapa sa se miste intr-um ritm haotic. Animatia Do the Harlem Shake pe YouTube dureaza aproximativ 15-20 de secunde, dupa care va puteti continua navigarea in conditii normale. Pana la urma, si inginerii responsabili de YouTube sunt oameni ca noi. 🙂

Melodia din spatele animatiei este un hit din toate punctele de vedere si a generat o adevarata frenezie online. Se afla pe , iar o cautare pe YouTube dupa respectiva asociere de cuvinte genereaza peste 200.000 de rezultate. Interesant este ca cele mai multe dintre ele sunt clipuri realizate de oameni cu foarte mult timp liber in diverse locuri.

Acest truc disponibil pe YouTube face parte dintr-o categorie speciala de elemente pe care le gasiti online in categoria ,,easter egg”. In cazul in care nu ati mai auzit de aceste cuvinte, este suficient sa introduceti in Google ,,Let it snow” sau ,,Do a barrel roll”. Veti fi placut impresionati si la fel vor fi prietenii vostrii.