31 iul. 2013 | 11:27

Un Galaxy S4 a stat la baza unui incediu in Hong Kong

ACTUALITATE
Un Galaxy S4 a stat la baza unui incediu in Hong Kong

Dupa mai multe scenarii cu victime declansate indirect de iPhone-uri, a venit momentul ca si sa stea la baza unui scandal.

Samsung galaxy s4 incendiu

Aparent, incarcatoare neoficiale de iPhone au provocat mai multe cazuri de electrocutare in ultimele cateva luni.Era vorba de accesorii.

Un smartphone obisnuit de tip a fost in spatele deflagratiei capturate in imaginea de mai sus, conform primelor rapoarte. Din fericire, nu au existat victime. Unui individ pe numele de Du din Hong Kong, in timp ce se juca pe telefon acasa, terminalul i-a luat foc. Este vorba de cel mai nou smartphone din seria Galaxy S. Pentru ca ia fost teama sa nu arda el, a aruncat telefonul explodat prin casa, direct sub o canapea, care s-a comportat ca un chibrit in a extinde focul. La scurt timp, tot apartamenul s-a transformat in scrum.

Dupa accident, cunoscand cazurile Apple din ultimele saptamani, domnul Du s-a grabit sa afirme ca a folosit noul sau telefon exclusiv impreuna cu accesorii originale Samsung. Desi sunt mari sanse ca acest caz sa fie mediatizat intens si sa se insiste pe faptul ca sud-coreenii trebuie sa investigeheze, primele indicii arata ca nu a fost nici o miciuna la mijloc. Cu toate acestea, oficialii Samsung deja au afirmat ca vor studia in detaliu prin metode de analiza chimica a locatiei ce fel de periferice au fost utilizate. Sa vedem ce se afla in acest amalgam de publicitate negativa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele