Un clip oficial scapat pe internet detalieaza functiile noi din Moto X [VIDEO]

Un clip oficial scapat pe internet detalieaza functiile noi din Moto X [VIDEO]

Pentru ca nici o secventa video in format digital nu mai poate ramane secreta, de aceasta data vedem din intamplare clipul de prezentare al

verizon google motorola moto x

Operatorul canadian Rogers se pregateste sa lanseze candva in luna august primul rezultat al colaborarii intense dintre Motorola si Google.

A ajuns pe internet un clip care ar fi trebuit sa fie folosit de angajatii Rogers pentru informare si ulterior de utilizatorii obisnuiti de Moto X pentru a invata sa profite de functiile avansate ale terminalului. Trecand peste faptul ca cineva va avea de suferit in urma acestei scapari, obtinem niste detalii importante legate de urmatorul varf de gama al celor de la Motorola.

Vorbim de un smartphone ce va fi comercializat incepand cu luna august a acestui an in doua variante, alb si negru.

Moto X va include in egala masura functii pe care le-am mai intalnit la un smartphone si alte functii complet noi. Noul gadget va incorpora un mod de veghe permanenta care-i va permite sa execute comenzi vocale chiar si atunci cand se afla in stand-by. Este suficient sa spuneti ,,Ok Google Now” si telefonul intra in mod executie. Printr-o functie intitulata Active Updates, notificarile sunt afisate discret pe ecran fara a deveni ostentative prin LED-uri stridente. Pentru ca din ecuatie nu puteau lipsi gesturile, este suficient sa scuturati de doua ori telefonul in mana si instantaneu veti porni aplicatia de camera.

E interesant cum de in acest scurt metraj nu este facuta nici o referinta la optiunile spectaculoase de pe care le-am auzit descrise in materiale promotionale in trecut. Ramane sa mai asteptam cateva saptamani, pana la lansarea oficiala, abia atunci ne vom lamuri ce ne rezerva rezultatul colaborarii dintre Google si Motorola.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: