UC Browser, o super aternativă la Internet Explorer pentru WP8

UC Browser, o super aternativă la Internet Explorer pentru WP8
11:37 07.12.2013

Deşi Microsoft, ca şi Apple, limitează funcţionalitatea , UC Browser are toate funcţiile pe care ţi le-ai putea dori.

UC Browser Microsoft Internet Winodws Phone WP8

Deşi nu am petrecut excesiv de mult timp căutând browsere pentru Windows Phone, la scurt timp după ce deveniţi utilizator al platformei, veţi sesiza minusurile browser-ului Integrat. Din păcate, pentru că Microsoft nu oferă acces dezvoltatorilor de aplicaţii la aceleaşi resurse şi API-uri precum cele folosite de , este destul de greu ca cineva să creeze o alternativă fiabilă. UC Browser este excepţia.

Unul dintre cele mai populare browsere pentru smartphone-uri cu WP8, UC Browser are deja o vechime de mai bine de un an pe platformă şi nu încetează să beneficieze de actualizări regulate.

Trecând peste interfaţa intuitivă şi cele câteva butoane care facilitează accesul la funcţii avansate, această aplicaţie integrează toate elementele relevante. Suportă download-uri, un mod de noapte, un mod full-screen care profită la maxim de ecranul telefonului şi, pentru particularizarea interfeţei, teme. Vă oferă posibilitatea să navigaţi incognito, să apelaţi versiunea de desktop a unui site prin ,,Visit as a PC” sau, dacă nu aveţi o conexiune foarte puternică la internet, să descărcaţi doar varianta text a unei pagini.

Ca funcţii noi introduse în versiunea 3.2, avem comenzi vocale de genul UC Browser Downloads sau UC Browser Bookmarks. În cazul în care descărcaţi fişiere mai mari, funcţia implicită de a descărca orice în fundal vă ajută să nu întrerupeţi un download dacă ieşiţi din browser.

Dacă nu sunteţi încă convinşi, accesaţi link-ul de Windows Phone Store şi faceţi un experiment, nu de alta, dar mai important ca orice e faptul că UC Browser este gratuit.

loading...