Twitter pentru Windows Phone poate traduce tweet-urile

, 28 Iun, 13:00

Tocmai atunci cand te astepti mai putin, a fost introdus de cei de la Twitter pentru a atrage utilizatori noi.

twitter translate windows whone

Exista multe aplicatii care fac o treaba decenta in a va tine la curent cu activitatea online a prietenilor. Chiar si dupa multe eforturi nereusite ale gigantului in socializare, este incredibil cum o aplicatie atat de simpla mai poate fi in continuare reinventata pentru a fideliza utilizatorii.

Twitter pentru Windows Phone 8, prin intermediul Bing, va permite sa traduceti orice tweet din orice limba. Astfel scapati de procedura laborioasa de a copia un tweet pentru a-l lipi de Google Translate. Bing Translator sta la baza procedurii si, desi pare o functie simpla, nu mai exista alti clienti de Twitter online sau offline care sa faca acelasi lucru. Pornind de la aceasta caracteristica, veti putea afla usor daca cel mai recent tweet al Salmei Hayek sau al Shakirei este despre ceva relevant sau despre mancarea de dovlecei.

Desi nu e frumos sa gandim asa, mi se pare incredibil faptul ca cei de la Twiter au decis sa implementeze aceasta functionalitate pe versiunea de Windows Phone a programului. Una peste alta, este imposibil ca in scurt timp update-ul sa nu ajunga si pe Android sau iOS. Din punctul meu de vedere, asa arata un vot de incredere important adresat platformei create de Microsoft. In plus, daca partea de traducere va fi implementata cum se cuvine, va fi interesant de urmarit cum din ce in ce mai mult utilizatori se reintorc la aplicatia Twitter originala dupa ce au experimentat toate alternativele.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail