Twitter achizitioneaza un nou Start-Up, Spindle

Twitter achizitioneaza un nou Start-Up, Spindle
Radu Neagu
15:20 20.06.2013

Spindle este sau a fost un start-up ce avea ca scop crearea unui motor de cautare bazat pe locatie. Twitter s-a grabit sa il achizitioneze inca din faza incipienta.

Twitter Achizitioneaza Spindle

Nebunia start-up-urilor a inceput acum cativa ani, atunci cand multi dintre programatori au realizat ca ideile lor sunt mai bine puse in practica de catre ei insisi si nu de compania pentru care lucreaza. Au fost de ajutor foarte mare si platformele de crowd-funding precum si asociatiile de antreprenoriat care ofereau acces la investitori. Acesta a fost si cazul lui Spindle, o companie de care am auzit prea putine. Spindle a strans aproape 2,3 milioane de dolari in investitii, si care au creat o platforma ce ii ajuta pe utilizatori sa descopere continut cu adevarat relevand pe retele sociale, bazandu-se pe timpul si locul in care se aflau.

De fiecare data cand am experimentat cu conceptul de a merge mai departe de „descoperirea locala a obiectivelor si informatiilor de interes” am fost uimiti de calitatea informatiilor postate pe Twitter. Unindu-ne fortele cu Twitter, putem sa ne atingem scopul de a ajuta utilizatorii sa gaseasca informatii noi si relevante bazate pe locatia acestora.” a declarat un reprezentant Spindle intr-o postare pe blog.

Twitter a confirmat de asemenea anuntul, la scurt timp. Serviciul Spindle va fi inchis, iar echipa care lucreaza momentan pentru acesta se va muta in birourile Twitter. Spindle poate oferi o valoare adaugata intentiei Twitter de a promova mai bine business-uri si reclame pe platforma proprie. Nu se cunosc inca nici un fel de informatii legate de suma pentru care a fost achizitionata compania Spindle.

Spindle Twitter

Etichete:
Comentarii
loading...