24 apr. 2013 | 05:59

Tumblr: O noua aplicatie importanta ajunge pe WP8

ACTUALITATE
Tumblr: O noua aplicatie importanta ajunge pe WP8

nu e facuta tot de Microsoft, insa nici macar nu mai conteaza cui apartine initiativa. Important este ca o noua aplicatie dedicata devoratorilor de continut online si amatorilor de retele sociale a ajuns in Windows Phone Store.

Windows Phone WP8 Tumblr

Gratuita, cum era de altfel de asteptat, noua aplicatie reprezinta cea mai buna cale de a pierde cateva ore cu smartphone-ul in mana navigand pe bloguri impartite cat se poate de intuitiv pe tag-uri. Daca va incanta postarile unui anumit blogger il puteti urmari cu o simpla atingere. Un aspect de care eram curios era legat de tratamentul GIF-urilor postate intens pe Tumblr. Am ramas placut impresionat cand am vazut ca sunt animate in permanenta, indiferent daca aveti in fata ochilor zece procente dintr-un GIF sau 100%.

In plus, daca va aflati printre cei care tin sa si posteze continut pe propriul Tumblr, aplicatia va ofera foarte multe optiuni si pentru aceasta activitate. Puteti cu usurinta sa creati o postare noua cu text, fotografii, citate, link-uri sau clipuri video.

Pentru ca optiunile unice de interfata din Windows Phone 8 trebuie exploatate de dezvoltatori, e o bucurie sa vezi ca noua aplicatia descrisa mai sus vine si cu un Live Tile care iti afiseaza in permanenta imagini noi din feed-ul personal. Daca nu tineti prea mult la imaginea pe care o aveti pe ecranul de blocare, Tumblr poate prelua aceasta reponsabilitate si v-o poate inlocui cu un continut dinamic.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele