Trailer Dead Island, recreat intr-un film de scurt metraj [VIDEO]

, 04 Noi, 19:20

Ca un omagiu adus unuia dintre cele mai agresive , un grup de fani au recreat fara animatie un trailer Dead Island.

dead-island-trailer-remake oameni animatie

Avand in vedere ca unelte din ce in ce mai avansate de captura, editare si postprocesare pot fi achizitionate cu usurinta de catre oricine, nu este nici o surpriza ca altfel de scurt metraje precum cel de mai jos sunt creat de internauti pasionati, mai degraba decat de studiouri.

In doar doi ani, acest trailer  postat pe YouTube a ajuns sa aiba nu mai putin de 12 milioane de vizionari. Cu alte cuvinte, acesta este unul dintre cele mai populare trailere pentru un joc. Desi o parte din meritul acestor performante se datoreaza si jocului cu acelasi nume, un lucru este sigur. Trailerul este impresionant. Acesta este un motiv pentru care, un grup de fani au recreat in format ,,Live Action”, aproape intregul continut al clipului realizat de creatorii jocului. Fara animatie, doar cu actori, aceeasi coloana sonora imersiva si mult sange, impactul este maxim.

Pentru a intelege mai bine performanta creatorilor, mai jos puteti vedea atat versiunea oficiala de trailer Dead Island, cat si cea regizata de BJ McDonnell care a fost postata zilele trecute:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail