04 dec. 2013 | 11:10

Top 2013 cei mai căutați termeni pe internet

ACTUALITATE
Top 2013 cei mai căutați termeni pe internet

Luna decembrie reprezintă un prilej unic pentru giganţi precum Yahoo să-şi creeze câteva topuri vizavi de cei mai căutați termeni .

Top 2013 cautari internet

Se apropie sfârşitul de an. Nici nu-mi vine să cred că mai sunt doar câteva săptămâni până la revelion. Pe lângă faptul că această perioadă reprezintă un prilej pentru noi ca internauţi să facem un inventar al activităţilor întreprinse în ultimele 12 luni, fac ceva similar.

Yahoo a publicat o serie statistici pe care este foarte probabil să le vedem și din partea Google şi Bing. Presupun că şi voi sunteţi curioşi care au fost cei mai căutați termeni pe internet în 2013.

Miley Cirus, una dintre cele mai controversate vedete din ultimii ani, datorită unor prestaţii ce pot fi considerate interzise minorilor, a reprezentat asocierea de termeni cea mai căutată anul acesta.

Kim Kardashian, altă vedetă devenită populară prin alte atuuri decât talent artistic, ocupă locul al doilea, în câdere de pe întâi.

Pentru că domnişoarele foarte frumoase se pare că sunt la mare căutare, locul al treilea este ocupat de modelul Kate Upton.

De la locul patru începe un top, zic eu, mai util. Minecraft este pe 4, Obamacare – proiectul pentru asigurări de sănătate din SUA este pe 5 şi iPhone 5 este pe 6 – se pare că măcar aici Samsung nu a reuşit să-i învingă pe cei de la Apple.

Fenomenele culturale ale anului 2013 au fost Duck Dinasty şi Breaking Bad, două seriale extrem de populare la americani şi din ce în ce mai populare pe restul mapamondului. Dacă gastronomia este domeniul vostru preferat, merită să reţineţi că această clasă de termeni a fost dominată de Cronut, termen care face referire la un produs hibrid, o combinaţie dintre croissant şi gogoaşă (donut) care a făcut furori la New York.

2014 se apropie cu paşi repezi şi noi termeni împreună cu personalităţi vor reprezenta probabil surse inestimabile de pierdere de timp în faţa unui browser de internet.

În ceea ce vă privește, care au fost cei mai căutați termeni pe internet anul acesta? Vă mai amintiți?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele