Tizen ajunge pe piata in toamna

, 15 Mar, 18:20

Tizen urmeaza sa fie lansat de Samsung in aceasta toamna.

Samsung Tizen

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Tizen este un sistem de operare pe care cei de la Samsung il pregatesc impreuna cu Intel. Conform declaratiilor oficiale ne putem astepta la un nou flagship Samsung ce ar urma sa apara pe piata cel tarziu in septembrie, doar ca de data asta ruland Tizen. Mai mult decat atat acest smartphone misterios a fost catalogat drept „cel mai bun produs cu cele mai bune specificatii”.

Smartphone Tizen

Oricat de bine suna aparitia unui nou sistem de operare, fie el si Tizen, imi vine destul de greu sa cred ca cei de la Samsung vor alege sa aduca toata artileria grea pe un teren necunoscut. Cu alte cuvinte nu cred ca vom avea de-a face cu un telefon de nivelul proaspatului Galaxy S 4. Desi parca nu m-as bucura ca Samsung sa meara dupa reteta celor de la Firefox OS, care au lansat telefoane cu specificatii vechi de doi ani.

Urmeaza sa vedem cum va arata noul sistem de operare si mai ales in ce masura va avea sanse, Tizen sa concureze cu mult mai cunoscutele Android, iOS sau Windows Phone 8.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Drajneanu Gelu

o sa arunce tot ce au mai bun pe tizen pentru ca nu vor sa mai depinda de android by google si sa fie mereu pe locul doi la update (orice Android OS nou se lanseaza impreuna cu un telefon google) si cred eu ca mizeaza pe brandul lor foarte mult, astfel incat vor vinde telefoane samsung cu orice pe ele doar pentru ca e samsung, reteta nokia care a functionat ceva timp. Oricum vor merge in paralel si vor incerca sa se desprinda la un moment oportun. Se tot zvoneste ca si google va pune pret pe android o data cu lansarea unui smartphone fabricat de motorola. E bine ca piata e in miscare,e bine pentru cumparatori.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail