Tim Cook considera panourile OLED groaznice

Tim Cook considera panourile OLED groaznice

Indirect, Tim Cook a raspuns in cadrul unei conferinte organizate de Goldman Sachs la o intrebare care ne macina de mult. Se pare ca Apple nu va folosi niciodata panouri OLED pentru dispozitivele mobile.

Tim Cook clasifica Display-urile OLED

,,Daca vrei sa cumperi ceva online vreodata si vrei sa stii ce culoare are, cum vor cei mai multi oameni, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa depinzi de culoarea afisata pe un display OLED”. Fara a fi neaparat provocat, Tim Cook s-a angajat la cateva afirmatii foarte agresive in cursul unei conferinte ce avut loc zilele trecute.  CEO-ul Apple a definit tehnologia OLED ca fiind „ingrozitoare” si a justificat aceasta afirmatie prin saturatia culorilor prezenta in aceste panouri ce are ca efect deformarea semnificativa a imaginilor.

Cum era de asteptat, in aceeasi conferinta, Cook a laudat calitatile panourilor Retina Display si mentionat simplu ca ofera ,,o calitate superioara”. A atras de asemenea atentia asupra faptului ca panourile folosite de Apple ofera o luminozitate dubla in comparatie cu ecranele OLED.

Desi de cele mai multe ori refuza sa raspunda la zvonuri legate de produsele companiei, Tim Cook a facut cateva afirmatii legate de smartphone-urile cu ecrane din ce in ce mai mari. Dupa ce a refuzat sa ofere detalii legate de urmatorul iPhone, tot el a criticat competitia care se axeaza pe dimensiuni si specificatii. A justificat aceasta reactie prin faptul ca respectivele companii ,,nu pot crea o experienta incredibila.” Ati avut vreodata sentimentul ca panourile OLED deformeaza culorile sau vi se pare ca afirmatile CEO-ul Apple nu au fundamente reale?

Citește și: