The Last of Us ar putea fi amanat

The Last of Us ar putea fi amanat
Cătălin Nițu
Cătălin Nițu
12:00 13.02.2013

Cel mai asteptat joc pentru PlayStation 3 si probabil ultimul titlu important al platformei, The Last of Us, ar putea fi amanat cateva saptamani. Vestea vine din partea magazinelor americane, care au listat pe site-uri o noua data de lansare, care sugereaza o intarziere de sase saptamani fata de anuntul initial.

The Last of Us

The Last of Us ar trebui sa fie lansat oficial pe data de 7 mai, insa atat GameStop, cat si Best Buy au anuntat impingerea acesteia catre 18 iunie. GameStop a schimbat initial data listarii din catalogul online, dupa care a schimbat-o inapoi fara explicatii, in timp ce un client Best Buy care facuse pre-comanda a fost instiintat de aceeasi intarziere prin e-mail. Este o coincidenta prea mare pentru a nu fi luata in seama, insa momentan nu poate fi considerata o informatie concreta, intrucat Sony Computer Entertainment nu a oferit declaratii oficiale in legatura cu aceasta situatie.

Jocul este dezvoltat de studioul Naughty Dog, responsabil pentru seria de jocuri Uncharted si Jak & Daxter. Acesta abordeaza genul survival, in care jucatorii trebuie sa supravietuiasca unui mediu ostil dintr-un viitor post-apocaliptic.

O intarziere de numai sase saptamani nu ar fi tragica (GTA V intarzie cateva luni bune), iar timpul in plus va asigura cu siguranta o calitate mai mare a produsului final in momentul lansarii. Naughty Dog a demonstrat ca poate face jocuri excelente, lansand toate cele trei titluri Uncharted intr-o perioada de numai cinci ani. The Last of Us ar trebui sa continue linia de succesuri a studioului si sa serveasca drept un punct de exclamare pentru finalul acestei generatii de console.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI