10 dec. 2012 | 17:45

The Last of Us – Trailer nou, data de lansare

ACTUALITATE
The Last of Us - Trailer nou, data de lansare

Probabil cel mai important joc pentru PlayStation 3 din 2013, The Last of Us, a primit in cadrul Video Game Awards un nou trailer. Acesta a inclus la sfarsit si data de lansare oficiala a jocului, necunoscuta pana in prezent.

The Last of Us

Marcati-va in calendare ziua de 7 mai 2013, pentru ca atunci ne va aduce Sony Computer Entertainment urmatorul joc de la Naughty Dog. Pentru cei care nu au urmarit informatiile despre acesta, aflati ca povestea se petrece in viitor, in urma unui eveniment catastrofic. Aparent o ciuperca a infectat o mare parte din populatia Pamantului, trasformandu-i in ceva foarte apropiat de clasicii zombie. Joel si Ellie, cei doi protagonisti ai jocului vor trebui sa traverseze America post-apocaliptica, insa scopul calatoriei lor nu a fost inca dezvaluit. Noul trailer pentru The Last of Us prezinta cateva aspecte noi ale povestii, cat si cateva secvente mai violente de gameplay. De asemenea, imaginile de fata ne pregatesc pentru unul din cele mai aratoase jocuri de pana acum.

Naughty Dog a anuntat de asemenea faptul ca jocul va include o componenta multiplayer si a dezvaluit bonusurile pe care cei care fac pre-comanda le vor primi, in functie de magazinul ales. Primul pachet bonus se numeste Sights and Sounds Pack si include coloana sonora a jocului, alaturi de o tema si doua avatare pentru PlayStation 3. Cel de-al doilea este intitulat Survival Pack si ofera experienta bonus pentru multiplayer, un „booster” pentru multiplayer, bani in-game, obiecte pentru personalizarea personajului din multiplayer si skin-uri pentru Joel si Ellie.