02 mai 2013 | 10:00

Testul de anduranta perfect: iPhone 5 VS Galaxy S3 vs. Galaxy S4 [VIDEO]

ACTUALITATE
Testul de anduranta perfect: iPhone 5 VS Galaxy S3 vs. Galaxy S4 [VIDEO]

Nimic nu se compara cu un test agresiv aplicat unora dintre ale momentului: Apple iPhone 5, Galaxy S3 si Galaxy S4.

Drop Test Iphone-Samsung Galaxy s4-Samsung Galaxy S3

Internetul este dominat de clipuri in care cu entuziasm cu scopul de a mai atrage cativa privitori. Printre toate, din cand in cand, se mai gaseste si unul care merita toata atentia. Din aceasta categorie face parte clipul de mai jos.

Realizat de cei de la SquareTrade, o companie specializata pe reparatii de telefoane, acest test a fost format din trei teste individuale realizate cu scopul de a putea fi comparate. Daca urmariti clipul, veti aprecia dispozitivele folosite in procedura de testare pentru ca atunci cand telefoanele au fost date de pamant au fost date de la exact aceeasi inaltime si acelasi unghi. Cand au fost scufundate in apa, au fost tinute la aceeasi adancime si pentru aceeasi perioada de timp. Forta cu care au fost impinse pe o suprafata plana este in mod evident egala in cazul fiecarui terminal.

Efortul implicat in acest scurt metraj este evident, iar daca aveti cateva minute veti fi uimiti cand veti afla cine a castigat concursul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele