Televizoarele 4K LG 84LM9600 se vand ca painea calda

Televizoarele 4K LG 84LM9600 se vand ca painea calda

Televizoarele LG 4K 84LM9600 reusesc sa-si gaseasca stapani in ciuda pretului exagerat de 22000 de dolari bucata.

LG 84LM9600

In urma cu ceva timp anuntam lansarea noilor televizore LG 4K de 84 de inci si imi exprimam indoiala in legatura cu vanzarile pe care le-ar putea inregistra. Intre timp se pare ca producatorul coreean a reusit sa livreze peste 300 de bucati si asta doar pe piata din Coreea de Sud.

Cu alte cuvinte de la lansarea din vara si pana acum, LG a livrat aproximativ 60 de televizoare 4K pe luna. Pe buna dreptate, multi dintre noi ar fi tentati sa considere aceasta cifra deloc impresionanta. Dar daca luam in calcul pretul enorm, putem spune ca cei de la LG au facut o treaba destul de buna.

Intrebarea fireasca ar fi: Cine si pentru ce le cumpara? Stim cu totii ca momentan nu exista posturi 4K sau continut accesibil marilor mase de oameni. Probabil ca cei care au ales sa dea pretul unei masini noi pe un televizor 84LM9600, nu sunt speriati de imaturitatea acestei tehnologii si vor astepta cumintei lansarea standardului 4K la scara larga.

Demersuri in acest sens sunt constant intreprinse de marii jucatori de pe piata televizoarelor din lume, iar standardul 4K livrat direct in sufrageriile noastre nu mai pare atat de indepartat. Faptul ca 300 de coreeni au ales sa fie printre primii care aleg o tehnologie aproape inexistenta demonstreaza fara indoiala nevoia de evolutie tehnologica si dorinta de a fi printre primii care o adopta.

Citește și: