LG scoate la vanzare televizoare 4K

LG scoate la vanzare televizoare 4K

Faptul ca LG lucreaza din greu la dezvoltarea televizoarelor 4K ale viitorului nu mai reprezinta de mult o surpriza pentru noi. Dar lansarea pe piata a modelelor UHDTV (Ultra High Definition TV) la rezolutii 4K vine ca o veste cat se poate de placuta.

LG UHDTV 84 inci

LG a anuntat ca accepta pre-comenzi pentru „micutul” de 84 de inci, capabil sa afiseze continut la rezolutii de 3840 x 2160 pixeli. Noul televizor va fi disponibil pentru inceput intr-un numar limitat de unitati, 84 mai exact, si se va comercializa doar pe piata din Coreea de Sud, oferind practic exclusivitate pentru oricine isi permite acest lucru.

Poate ca va veti intreba de ce doar 84 de bucati. Ei bine, un bun motiv poate sa fie reprezentat de pretul deloc accesibil, de „numai” 21.975 de dolari, dupa cum noteaza si theverge.com. Cu alte cuvinte, coreenii vor trebui sa puna in balanta daca isi cumpara o masina noua sau schimba vechiul televizor din sufragerie…

Oricat de indrazneata ar fi miscarea celor de la LG, trebuie sa recunoastem ca astfel de preturi nu vor duce la vanzari record nici daca UHDTV-urile vor fi disponibile la nivel global. Ramane sa vedem cum va raspunde concurenta la aceasta provocare, mai ales Samsung, si in ce masura aparitia mai multor modele va reusi sa aduca preturile la un nivel ceva mai apropiat de realitate.

Citește și:
Etichete: