Surface Tension Uncut adauga continut in Black Mesa

Surface Tension Uncut adauga continut in Black Mesa

Black Mesa este un proiect unic. Acesta a inceput ca o portare a originalului Half-Life in motorul grafic Source si a ajuns practic o reimaginare HD a clasicului joc din 1998. Dupa opt ani de dezvoltare, proiectul a ajuns pe PC-urile tuturor in luna septembrie a anului trecut. Desi jocul este practic un mod pentru motorul grafic Source, un fan a decis sa realizeze modul „Surface Tension Uncut” pentru Black Mesa, care adauga inca 50 de minute de continut.

Black Mesa Surface Tension Uncut

Motivatia din spatele lui TextFAMGUY1, realizatorul acestui pachet extra, a fost faptul ca in varianta originala, echipa din spatele Black Mesa a omis sa adauge doua niveluri complete ale originalului Half-Life. In opinia sa, aceste zone adaugau multe elemente de poveste si a decis sa le reimagineze in acelasi stil in care a fost remasterizat si restul jocului. Partea cea mai buna este ca odata aplicat mod-ul lui  TextFAMGUY1, nici nu iti dai seama ca joci continut nerealizat de echipa Black Mesa. Acesta a reusit sa integreze totul direct in joc, iar abordarea sa este foarte apropiata de viziunea creatorilor originali.

In cazul in care doriti sa jucati modul Surface Tension Uncut, acesta este disponibil pe Moddb.com in mod complet gratuit. Acesta a ajuns deja la versiunea 1.11 si este posibil sa mai primeasca niste update-uri pana cand va fi 100% finisat. In cazul in care nu doriti sa va intoarceti la Black Mesa, puteti pur si simplu sa va uitati la clipul de mai jos care este un developer walkthrough al continutului extra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: