Surface Tension Uncut adauga continut in Black Mesa

, 10 Ian, 12:54

Black Mesa este un proiect unic. Acesta a inceput ca o portare a originalului Half-Life in motorul grafic Source si a ajuns practic o reimaginare HD a clasicului joc din 1998. Dupa opt ani de dezvoltare, proiectul a ajuns pe PC-urile tuturor in luna septembrie a anului trecut. Desi jocul este practic un mod pentru motorul grafic Source, un fan a decis sa realizeze modul „Surface Tension Uncut” pentru Black Mesa, care adauga inca 50 de minute de continut.

Black Mesa Surface Tension Uncut

Motivatia din spatele lui TextFAMGUY1, realizatorul acestui pachet extra, a fost faptul ca in varianta originala, echipa din spatele Black Mesa a omis sa adauge doua niveluri complete ale originalului Half-Life. In opinia sa, aceste zone adaugau multe elemente de poveste si a decis sa le reimagineze in acelasi stil in care a fost remasterizat si restul jocului. Partea cea mai buna este ca odata aplicat mod-ul lui  TextFAMGUY1, nici nu iti dai seama ca joci continut nerealizat de echipa Black Mesa. Acesta a reusit sa integreze totul direct in joc, iar abordarea sa este foarte apropiata de viziunea creatorilor originali.

In cazul in care doriti sa jucati modul Surface Tension Uncut, acesta este disponibil pe Moddb.com in mod complet gratuit. Acesta a ajuns deja la versiunea 1.11 si este posibil sa mai primeasca niste update-uri pana cand va fi 100% finisat. In cazul in care nu doriti sa va intoarceti la Black Mesa, puteti pur si simplu sa va uitati la clipul de mai jos care este un developer walkthrough al continutului extra.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

De ce este un proiect unic? Cum naiba sa incepi articolul cu concluzia. Heeii, voi chiar incercati sa-mi para rau de timpul petrecut pe site-ul vostru?

Si apropos, captcha-ul de la contact nu se incarca. Cum anume trebuia sa fac daca vroiam sa va dau bani sa-mi promovati afacerea?

Cătălin Nițu

Ti se pare ca este un articol care trage concluzii? Este o stire. Tot ce face este sa informeze despre existenta modului Surface Tension Uncut.

Si daca voiai sa iti promovezi afacerea, exista metode de contact oficiale, nu este necesara sectiunea de comentarii.

aia cu afacerea era doar un exemplu, problema este ca formularul defapt nu merge. Pe deasupra, este sub un buton care scrie „feedback” adica no, utilizatorul isi stoarce din timpul lui sa va dea feedback, sa va ajute sa fiti mai buni (asta inteleg eu prin feedback) si boom, se loveste de o imagine captcha goala.

Orice articol decent trebuie sa aibe o structura decenta. Bine-inteles exista si abateri de la regula, dar trebuie sa fii cu adevarat bun pentru a scrie haotic fara sa deranjezi.

Cătălin Nițu

Dar tu crezi ca eu scriu dupa un sablon, domnule critic literar care scrii „aibe” in loc de „aibă”? Ti se pare ca eu sunt web designer sa repar codurile captcha? Eu sunt aici ta informez. Citeste articolul, ia informatia si treci mai departe. Nu exista o regula pentru scrisul unei stiri in format text.

Pe mine la jurnalism m-au invatat ca trebuie sa contina o introducere, un cuprins si o incheiere. Ce contine fiecare e treaba mea. Pot incepe cu informatia direct si apoi o pot dezvolta sau explica, pot sa incep cu o scurta descriere a situatiei, ca apoi sa ofer informatia importanta.

Din nou, nu este nicio concluzie in primul paragraf ci doar o scurta descriere a situatiei. Proiectul Black Mesa este unic pentru ca a stat 8 ani in dezvoltare, este facut de o echipa independenta si a fost distribuit pe gratis. Mai mult,acesta este un mod de Source si la randul sau a primit un alt mod. Chiar trebuie sa explic tot mura-n gura? Aveai link la un articol despre Black Mesa pe „dupa opt ani de dezvoltare” daca voiai mai multe informatii si nu te simteai in tema.

Multumesc de mura-n gura. Stiam de proiectul Black Mesa dinainte sa citesc prima litera din articol sau titlul lui. Efectiv m-a deranjat modul in care ai inceput articolul. E posibil sa fie vorba de o idee preconceputa si deci un caz particular. In cazul asta, imi cer scuze. E clar ca nu sunt in stare sa dau un sfat complet, dar daca intuitia imi cere sa dau un sfat sau sa critic fac treaba asta si daca dau peste o persoana care e in stare (si dispusa) sa-mi argumenteze proasta mea gandire castig doar eu. Otherwise, castigam amandoi. It’s a win-win situation.

„Scurta descriere a situatiei”? „Unic” nu este un cuvant usor. Iar treaba cu captcha-ul e clar ca nu ti-era adresata tie ci oricui se ocupa de partea aia. In cel mai bun caz cred ca esti in stare sa dai forward la problema celor care se ocupa.

E clar ca nu exista reguli, domnle, e evidenta treaba asta insa exista niste norme, niste „asa nu”, etc..

Multumesc de corectura la „aibe”! (puterea obisnuintei 🙁 )

Este proiect unic casca ochii si urechile pe video … spune chiar designer-ul in video :).

bine-bine dar nu incepi articolul cu.. ahh, las-o balta! :))

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail