Sapte companii la care Microsoft nu vrea sa-l vada pe arhitectul Windows 8

, 01 Aug, 13:55

Steven Sinofsky, directorul Microsoft responsabil de si de Microsoft Surface, are interdictie sa lucreze la sapte companii mari si late, pana la finalul lui 2013.

microsoft windows 8 steven sinofsky

Dupa ce s-a retras din functie anul trecut, Steven Sinofsky a semnat cu Microsoft un acord de necompetitivitate contra unui pachet financiar in valoare de aproape 14 milioane de dolari. Printre lucrurile „interzise”, fostul arhitect Windows 8 nu are voie sa discrediteze Microsoft, sa atraga anagajatii companiei in echipa altor companii, sa incurajeze comercializarea unor produse rivale sau sa lucreze la una dintre urmatoarele companii: Amazon, Apple, EMC, Facebook, Google, Oracle, VMWare. Este clar acum de cine se teme Microsoft, nu?

Informatia a iesit la iveala odata cu depunerea unei declaratii anuale la US SEC (Comisia americană pentru bursa si valori mobiliare)

Oricum, sunt foarte curios care va fi destinatia in 2014 a omului responsabil de Windows 7, Windows 8 si Microsoft Surface.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail