Sunteti interesati de… smartphone Dacia?

Sunteti interesati de... smartphone Dacia?

Intr-o miscare nepravazuta a companiei auto romanesti, in curand se pare ca vom avea ocazia sa fim mandri posesori de… smartphone Dacia.

Smartphone Automobile Dacia

Cu linii de design curajoase si un accent pe materiale de calitate, primele smartphone-uri care vor purta sigla Dacia si-au propus sa fie pe aceeasi linie cu , Ferrari sau Lamborghini.

Un smartphone Dacia are potentialul de a deveni obiect de colectie pentru patriotii care isi doresc sa sustina industria autohtona, dar terminalul vine si cu niste specificatii pe masura design-ului futurist.

Practic, vorbim de un smatphone cu ecran de 4,8 inci construit pe tehnologie OLED cu rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Procesorul este un quad core tactat la 1,4 GHz al celor de la Qualcomm cu nume de cod MDM9215M, combinat cu un GPU Adreno 320. Camera va fi de doar 8 megapixeli, insa va integra o tehnologie care prin expuneri succesive la intervale foarte scurte va genera imagini de o calitate deosebita in conditii de iluminare redusa. Sistemul de operare va fi Android 4.1.2 Jelly Bean. Dimensiunile fizice vor fi egale cu  132 x 69 x 7,6 milimetri si 138 grame. Telefonul Dacia va avea un spatiu de stocare de 32GB si un slot de Micro SD-uri ce va suporta carduri de pana la 64GB.

Smartphone Dacia 1i

Daca cifrele care definesc performanta acestui prim model sunt un preludiu pentru ceea ce urmeaza, incepe sa fie evident ca Dacia nu-si pune numele pe orice chinezarie. Ramane acum sa vedem daca aceasta creatie va fi unica sau va reprezenta startul unei lungi linii de terminale.

Smartphone Dacia 2

Citește și:
Etichete: