Splinter Cell: Blacklist intarzie

Splinter Cell: Blacklist intarzie

Ubisoft a promis ca Splinter Cell: Blacklist va fi unul din jocurile pe care le vom primi in prima jumatate a lui 2013. Din pacate planurile s-au schimbat, acest titlu fiind amanat pana la sfarsitul acestei veri. Anuntul a fost facut prin intermediul unui trailer care prezinta noi detalii despre poveste.

Splinter Cell Blacklist

Jocul ne pune din nou in rolul lui Sam Fisher, acum la conducerea unitatii Fourth Echelon. Functia de conducere pare sa nu-i fi afectat dorinta de a rezolva lucrurile cu propriile maini, intrucat secventele de gameplay incluse in noul trailer prezinta unele dintre cele mai intense secvente de actiune ale seriei. Acesta va fi in subordinea directa a presedintelui, iar scopul sau este de a elimina o grupare terorista care ameninta America cu mai multe atacuri violente.

Motivul amanarii nu a fost dezvaluit de catre publisher-ul francez, insa avand in vedere ca de la anuntul de la E3 2012 si pana in prezent nu am vazut decat cateva secvente de gameplay dintr-o singura misiune, este posibil ca jocul sa nu poata atinge nivelul de finisare pentru restul scenariilor la timp. Iata si noul trailer pentru America, in care data de lansare mentionata este 20 august 2013. Avand in vedere ca in Europa jocurile se lanseaza vinerea, data pentru aceasta regiune este 23 august. Jocul va veni pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: